Kvinnor pratar en hel del! Jag tror att vi använder 5x så många ord som killar och jag garanterar att killar inte ens hör eller noterar eller processar 1/4 av orden vi säger. Med detta sagt, eftersom kvinnor älskar att prata, så finns det några saker du aldrig bör säga till din kille/man.

Här är topp 10 saker du aldrig bör säga till en kille


# 1 En annan killes namn i sängen!

Förutsatt att namnet inte är Gud eller Jesus, tala aldrig om andra män. Aldrig bra. Och det är värre om du råkar säga namnet på en före detta.

# 2 ”din bästa vän/bror/servitör är snyggare än dig”
Killar tar inte detta lika personligt som kvinnor gör men det är fortfarande ett slag mot hans ego även om du skämtar.

# 3 Min katt är min bästa vän
I själva verket gå vidare och utelämna allt omnämnande av en katt, Du kanske tycker att det är bedårande, han däremot lär inte tycka det.

# 4 ”Jag har haft bättre/sett större”
Det är säkert en stor chans att du haft bättre sex eller sett en större kuk, men det finns inget han kan göra åt det. Om du njuter av sex med din kille så är det ju jättebra och då finns det ingen anledning att nämna tidigare penisstorlekar eller ligg. Blir du arg på din kille så för allt i världen använda inte hans färdigheter i sängen eller kuk-storlek som ammunition i grälet.

# 5 ”På Universitetet låg jag typ med alla killar i vår studentförening”
Ok det kanske inte var alla killarna i föreningen men om ditt antal sexpartners är dubbelt din ålder, är det kanske bäst att dra en liten vit lögn. Kan vara läge att dra av 10-20 på ditt nummer. Inte för att man inte skall vara stolt men du gör nog bäst i att hålla det för dig själv. Vi lever i ett samhälle med grov dubbelmoral. Kvinnor som har en hel del partners ses som slampor och killar ses som hingstar. Jag tror att det har något att göra med det faktum att kvinnor alltid kan få ett ligg och killar måste arbeta för det.

# 6 ”Mitt Ex gjorde detta i sängen …”
Aldrig någonsin ta upp ditt ex, särskilt inte om det har något att göra med hans sexfärdigheter.

# 7 ”Vi måste prata”
Denna mening skall aldrig någonsin användas om det nu inte är så att du verkligen tänkt gör slut. Om du beslutat dig för att göra slut så kan du ju helt klart säga detta och för all del de övriga 6 sakerna ovan. MEN, endast om det verkligen är över!

# 8 Jag är ute efter en relation som leder till äktenskap
Detta kommer att få dig att verka som en brud som just beslutat att det är dags att gifta sig och skaffa barn pronto och allt du behöver nu är någon stackare som är villig att hoppa på din lilla saga.

# 9 ”Jag gillar framgångsrika män”
Eller ”Jag dejtar bara framgångsrika män”. Detta betyder ”Jag är en gold digger.”
Du kan lika gärna sätta en bankomat vid sidan sängen, Man ska aldrig säga detta till en kille, eftersom det är ungefär som ”Tjena! Jag är feminist och allt, men vad jag verkligen vill ha är en kille som kan spendera skitmassor av pengar på mig ”.

# 10 ”Jag brukade göra (Sätt in sexakt här) men jag gör inte det längre”
Det här kommer göra din kille förbannad. Han kommer att tänka ”varför gjorde du det med honom (eller henne eller dem) och inte med mig?

Leave a Reply

Your email address will not be published.