När du tänker på de konsekvenserna som är förknippade med sex, går dina tanka förmodligen till sexuellt överförbara sjukdomar och oönskade graviditeter. Men för män finns det en smärtsam mardröm när det gäller sex – penisfrakturer.

Det är rätt, en liten vända i sovrummet kan faktiskt leda till en penisfraktur, ett smärtsamt tillstånd som kan lämna dig utan fysisk handling ett tag. Även om risken för penisfrakturer är låg så kan det hända.

De är orsakade av ett skarpt krafttrauma, som kan hända under både sex och onani. Omkring hälften av de människor som upplever en sådan fraktur hör ett knakande ljud och majoriteten av individerna förlorar också erektionen.

År 2015 tittade forskare i Brasilien på 44 män som hade upplevt penisfrakturer för att hitta de vanligaste sexpositionerna som orsakar frakturen. Av de som inkluderades i studien hade 28 brutit sin penis medan de hade vaginalt samlag och i dessa fall nämndes tre lägen oftast.

Cowgirl
Många män gillar tanken att kvinnan är över när det gäller sex, men det är faktiskt den farligaste positionen för dem. Hälften av de 28 kvinnorna som bröt sin sexpartners penis under sex gjorde det under denna position.

Det beror på en liten förändring av hur kvinnan fördelar sin kroppsvikt eller om hon börjar trycka för hårt kan leda till att penisen böjs kraftigt och orsakar att den går sönder. Liknande problem uppstår också i omvänd cowgirl-position, så det gäller att vara försiktig!

Doggy style
Den näst mest farliga positionen visade sig vara doggy-style, eftersom många män blir exalterade och trycker för hårt och för kraftigt, vilket kan ge dem risk att drabbas av kvinnans bäckenben. Det kan inte bara vara obehagligt för henne, det kan vara otroligt smärtsamt för honom.

Cirka 28 procent av penisfrakturerna i studien orsakades av att det var doggy-style.

Missionären
Även om denna position är en beprövad klassiker, är den också ansvarig för 21 procent av penisfrakturer. Detta beror på att du än en gång kan drabbas av kvinnans bäckenben eller slutar bota penis, vilket kan få potentiella katastrofala konsekvenser i passionsbrott.

Så medan kondomer kan hjälpa till att skydda dig från några av de nackdelar som är relaterade till sex, kan de inte hjälpa dig att undvika andra problem som kan uppstå under en natt av passion.

För att inte bara prata om de lite smärtsammare händelserna så kan vi ju passa på att tipsa om vibratorpaketet Ultimate orgasmic pack som just kostar 149:- och finna att köpa på Kondomvaruhuset.se

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.