Hur uttålig är den typiska killen i sängen egentligen? Forskare på jakt efter svaret gav tidtagarur till hundratals män och upptäckte att-från penetration tills orgasm, så var genomsnittet strax under fem och en halv minut.

Till en hel del killar (och deres partner), så är det inte tillräckligt länge. I en studie på som riktade sig mot par, uppskattades det att deras ideala sexuella varaktighet var 18 minuter för män och 14 minuter för kvinnor.

För alla dessa killar som inte är nöjda med deras sexuella uthållighet, så finns det någonting för er. Det är iallafall ingen brist på de produkter som lovar att göra detta, med så kallade ”fördröjnings sprayer” som de mest populära. Dessa produkter har som syfte att temporärt minska känsligheten i penis för att förlänga tiden det tar att nå orgasm.

Under de senaste åren har fördröjningsprayer tagit fart på ett avgörande sätt.

 

Den stora frågan som hänger över alla dessa produkter är dock om de faktiskt fungerar. Fram till nyligen har det varit svårt att säga, eftersom nästan ingen av dem hade varit föremål för vetenskaplig testning för att se om de lever upp till sina djärva uttalanden (även om europeisk forskning har gett tips om deras potential).

Men lyckligtvis har en studie, ledd av sexforskare Kristen Mark och sexterapeut Ian Kerner, tagit en lång, hård titt på en av de mest populära sprayarna på marknaden. Deras resultat tyder på att fördröjningssprayer inte bara har potential att öka mäns sexuella uthållighet utan även att förbättra den sexuella upplevelsen för båda parter.

 

Sammanfattningsvis säger dessa resultat att fördröjningsprayer verkligen kan öka sexuell uthållighet och dessutom att de potentiellt kan förbättra sexet för alla genom att öka chansen att nå orgasm tillsammans.

Det är också värt att fundera över dina anledningar att vilja vara längre i sängen. Om det tillexempel är för att du helt enkelt vill ”mäta” dig med killar i porr? Om så är fallet har du nog ett uppfattnings problem. Kom ihåg att sex i porrfilmer inte är äkta sex och så gäller det ju att inte ha för höga förväntningar, då blir du aldrig nöjd. Men om du vill ha mer uthållighet, för att längre penetration hjälper din partner att nå orgasm, så har du en bra anledning att utforska dina alternativ.

Missa inte att Kondomvaruhuset.se just nu har extrapris på Ultimate Orgasmic Pack, som är en rolig njutningsförpackning fylld med erotiska krämer, glidmedel och en vibrerande ring för att få förhöjda känsla och ultimata orgasmer! Köp den idag för endast 149:-

(gäller så långt lagret räcker)

Leave a Reply

Your email address will not be published.