Alla har vi vissa saker som vi går igång på i sovrummet, dirty talk är en av dem. Medan detta kan förändras från person till person, har en ny undersökning hittat några av de vanligaste sakerna som hjälper till att få par hot and bothered.

 

En undersökning utförd av Forktip.com frågades omkring 5000 personer om sina sexuella preferenser och vanor.

Utformad för att se hur relationer och kärleksliv bland människor utvecklas, upptäckte man under undersökningen några intressanta saker om de fraser som män och kvinnor gillar att höra när de kommer till dirty talk.

 

En av de mest populära sakerna som kvinnor tycker om att höra från sina manliga partners är enligt undersökningen ”call me daddy”. De gillar också när partnern berätta för dem hur tighta de är och hur mycket de njuter av det.

Undersökningen lyfte inte fram några specifika fraser som männen tycker om, vilket tyder på att de kan ha mer varierad smak.

De top fem kinky sakerna som par gillar att göra tillsammans var:

  • Använda sexleksaker
  • Analsex
  • Dirty talk
  • Ha sex på olika ställen
  • BDSM

– vilket tyder på att vissa människor inte är så pryda i sovrummet som stereotyper antar.

Andra resultat från undersökningen är att drygt 24 procent av befolkningen skulle överväga att delta i en orgie efter några glas, medan 19,89 procent skulle tänka på det om de ansåg att de andra paren var ”heta”.

Över en fjärdedel av kvinnorna (27,7 procent) uppgav också att de skulle vara öppna för att ha en trekant med sin manliga partner och en annan kvinna.

 

Det verkar verkligen som att folk har olika smaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.