EXS är ett brittiskt kondommärke med en rad olika modeller. EXS Air Thin ser inte så märkvärdig ut vid första anblick, den babyblå förpackningen är inte särskilt snygg och kondomen i sig verkar inte vara så märkvärdig heller. Det är inte förrän man börjar rulla på kondomen som man märker skillnaden – den är extremt tunn!

Det sägs att EXS Air Thin är den tunnaste kondomen i världen, vilket jag ställer mig tveksam till. Jag tror det finns en japansk modell som är ännu tunnare. Med det sagt, dessa kondomer är de enda som vi faktiskt känner en märkbar skillnad på under samlaget.

Johan Kronberg skriver även att det kändes som att det nästan inte fanns något där alls. Den satt aningen snävt, men är inte obekväm på något sätt. Den är lång nog att rulla hela vägen ner och luktar inte så mycket heller.

Mängden glidmedel är lite väl snålt och friktionen från kondomen är faktiskt det enda som känns av den. Med ordentligt med glidmedel försvinner känslan av kondomen nästan helt!

EXS Air Thin är på sätt och vis den ultimata kondomen. Den gör vad den ska utan att märkas.
Ingen smak, ingen färg och inga konstiga ytbehandlingar. Den är diskret och ännu mer diskret. Om jag vart tvungen att använda kondom under alla samlag hade jag valt denna utan tvekan.

Självklart finns det en potentiell risk med att använda extra extra tunna kondomer, men jag väljer att lita på att tillverkaren kan sina grejer!

På egen hand glänser EXS Air Thin lika mycket. Den känns knappast något alls och den snåla mängden glidmedel gör att händerna inte blir allt för kladdiga. Plus, plus!

En kondom som går näst intill obemärkt förbi – precis som det ska vara. En riktigt, riktigt bra kondom!

Exs Air Thin finns att köpa här. De går att köpa i allt från 1 kondom till 100-pack, just nu på nedsatt pris!

Märke EXS                                                                          Längd 190 mm

Egenskaper Extra tunna                                                 Omkrets 112 mm

Smak Nej                                                                           Bredd vid roten 56 mm

Färg Natural                                                                      Bredd under huvudet 56 mm

Storlek Normal                                                                  Huvudets Bredd 56 mm

Tjocklek 0.045 mm                                                            Certifiering British Kite Mark, CE Mark, ISO 4074

 

Det är tack vare sammarbetet med Lustfyllt.se vi tagit fram denna recension som Johan Kronberg skrivit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.