Jag är på väg att säga något obehagligt men viktigt: Första gången du har ett finger i din röv känns det som att du har ett finger i din röv. Hur trodde du att det skulle kännas?

De första fem, 10, kanske 20 gånger kommer det känns som om du har ett finger i din röv. Men vid en viss punkt, om allt går rätt, känns det som om du har ett finger i din röv tillsammans med en spontan förstärkt orgasm. Det är svårt att veta för alla är olika, och det inkluderar varje fingrares individuella skicklighet.

”Så många kvinnor har dåliga första gången erfarenheter och vill aldrig göra det igen. En del killar kör bara på utan att förbereda oss för vad som ska hända”, förklarar sexperten  Dr. Emily Morse.

Men, om du vill experimentera i det området, här är några saker att veta om innan det är dags att prova.

Det ska inte göra ont, de är här glidmedel kommer in i bilden. Det borde bara kännas som att du kanske behöver gå på toa. Det gör du inte! (Jag hoppas att du inte gör det.) På Kondomvaruhuset.se finns det speciella glidmedel som är framtagna för just analsex.

”Slappna av i musklerna och andas”, berättar Dr. Emily. ”Använd mycket vattenbaserat glidmedel.”

Starta litet. Hela poängen med anal-lek är att hålla det enkelt innan du arbetar dig uppåt.

Den vanligaste felet folk brukar göra är att de tror att den bästa upplevelsen är när man går all the way in så att säga. Allt som går in ska vara ”bara toppen”.

De nervändar du försöker stimulera är i anus och inte hela vägen där uppe, vilket i allmänhet är den smärtsamma delen och också den del som får dig att känna att du måste ta ett besök på toaletten. Föreställ dig det som en basketboll, och bollen ska bara rulla runt korgens kant och inte faktiskt genom nätet i korgen. Hjälper det? Jag vet ingenting om basket.

”För att förbereda börja med fingrar, tunga eller en väldigt liten leksak som är utformad för anal-lek”, säger klinisk sexologist Dr Nancy Sutton Pierce.

Det bör inte vara några hastiga rörelser i början, gäller alla ställen för den delen. Även om mycket av de sex man ser i porr inte har så mycket förberedelser så behöver anal-lekar det.

Du kan variera positionerna. Nej, inte alla rump saker måste göras doggy-style. Det finns en mängd olika positioner att prova, som att ligga på ryggen med dina höfter förhöjda eller sitta mot hans ansikte i omvänd cowgirl. Flytta dig tills du hittar en som gör att du känner dig mest tillfredställd.

En bra sak att komma ihåg är att även byta kondom om ni väljer att byta hål. På Kondomvaruhuset.se finns det kondomer för alla.

Kommunikation är nyckeln. Det enda sättet att veta vad som fungerar och vad som inte, är att vara helt ärlig med din partner om vad de gör.

Ha kul och glöm inte att använda glidmedel!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.