Du kanske tror att den svåraste delen att välja den perfekta leksaken i sexleksakerna. Men den verkliga frågan är hur man egentligen ska ta hand om din vibrator för att den ska fungera ordentligt så länge som möjligt.

Lyckligtvis finns det sätt att ta hand om din leksak för att hålla den aktiv och se till att det roliga inte tar slut.

Här är våra tips för att hålla din vibrator i toppform:

 

Rengör efter användning

Det borde vara självklart, men du skulle säkert bli förvånad över hur många som använder sin leksak och sedan bara lägger tillbaka den i lådan tills nästa gång. Man behöver rengöra sin vibrator efter varje användning – helst direkt efter – för att säkerställa att den hålls i redo-att-använda skick.

Använd babywipes för att göra rent , de tar bort alla vätskor som kan torka. Det kommer också att förbättra hygienen, speciellt om du använder den med flera partners.

 

Se upp för skador

Du borde ha för vana att kontrollera din leksak över för eventuella skador före användning. Inte bara kan skada – som trasiga sladdar – göra att din vibrator ska sluta fungera i det sämsta tänkbara ögonblicket, det kan också innebära att den är farligt att använda.

Din leksak ska vara i full fungerande form och helt säker när du använder den för att undvika fel sorts chock. Om du märker någon skada, använd inte din vibrator, även om det verkar som om det fungerar bra.

 

Förvaring

Silikon är en populär finish när det gäller sexleksaker. Det ger en realistisk och bekväm känsla, som kan göra mycket skillnad. Det lockar dock också till sig smuts och damm, vilket kan innebära att din leksak blir gross snabbt.

Det är därför du borde inte lägga din vibrator under sängen mellan användningar. Det är bäst att hålla den i sin egen låda eller i en ren låda, eftersom det kommer att hindra den från att samla damm och se till att de är klara att använda.

 

Batteriomsorg

Medan många människor vill ha fungerande batterier i sin leksak hela tiden, bör du ta ut dem om du inte använder den ofta. Detta kommer att stoppa batteriet från att bli dåligt, vilket kan skada leksaken.

Du bör också se till att du har nya batterier redo om du förlorar ström, istället för att stjäla några från TV-fjärrkontrollen eller andra apparater när du behöver dem. Nya batterier kommer att skapa en mycket bättre upplevelse och se till att du inte lämnas besviken.

 

Olika vibratorer finns att köpa hos oss på Kondomvaruhuset.se!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.