Juletiden närmar sig snabbt vilket betyder att det finns mycket arbete att göra fram till den stora dagen.

Att vara värd för familjemedlemmar och dela utt de extra rum du har kan också betyda att möjligheten för dig och din partner att ha sex börjar minska.

Vad kan du då göra för att undvika att ha en frustrerande torr period i december – utan att alla vet vad du gör för att de kan höra hur sängen knakar?

Forskningar från Indiana University kom fram till att nästan tre fjärdedelar av människorna som deltog inte gillar tanken på att ha sex där någon kunde komma på dem i akten och två tredjedelar hatade tanken på att bli hörda.

En sak du kan göra är att sätta dig ner med din partner och planera in de lediga stunder för lite tid tillsammans. Det kanske låter tråkigt men kolla igenom din kalender om det finns en fri eftermiddag där ingen runt dig skulle kunna störa.

En annan bra idé kan vara att boka en natt på hotell. På så vis vet du att du är garanterad ensamhet och minst en stressfri kväll, även om resten av juletiden är häktisk.

Om du vet att du bara inte kommer att kunna komma undan och du kommer att ha ett hus fullt släkting, finns det några speciella tip för en tyst omgång i sängen.

Prova att lägga en kudde mellan väggen och sängen för att hindra att de slår mot varandra och om det behövs olja den biten som knarrar i sänggaveln.

Du kanske måste acceptera nederlag och flytta från sängen till golvet om dina möbler är för högljudda, så ha ett extra täcke och några kuddar redo för att göra det lite mjukare.

Så där har du det. Det finns sätt att kringgå en brist på sex i julen, så ha dina kondomer och glidmedel redo, ifall att.

Och om det inte skulle finnas tid över så kan du se fram emot ett fartfyllt Januari!

Missa inte att vi har den nya Pasante Silk Thin till rabatterat pris året ut!

Pasante Silk Thin erbjuder båda parter den sexuella upplevelsen närmast den verkliga känslan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.