Enligt en undersöknig så är nästan en tredjedel av de saker som lämnas kvar av gästerna i hotellrummen relaterade till sex. Det verkar som att 30 procent av föremålen som glöms kvar i hotellrummen används under de intima stunder är bla fluffiga handbojor och sexleksaker.

 

En studie genomfördes av Laterooms.com och innehöll en undersökning av 8 000 brittiska hotellägare. Det visade sig att de vanligaste objektet folk av misstag glömmer var elektronik, som bärbara datorer, smartphones och laddare.

 

Ett par av de mer intressanta föremålen som upptäckts av hotell efter att gästerna checkade ut inkluderade ett uppblåsbart får och en penis gjuten i gips. Att glömma att packa med dina sexleksaker när du åker hem behöver inte bara vara en besvikelse, det kan också bli lite pinsamt!

 

Förutom elektronik och sexleksaker rapporterade hotellen att ett antal andra ovanliga föremål hade hittats i rummen. Dessa inkluderar en levande ödla, protesben och en burk sniglar. Ett par som tillbringade sin bröllopsnatt på ett hotell lämnade också sina vigselringar vid utcheckningen.

 

Andrea Tarpey från Laterooms.com, som genomfört undersökningen, säger:

”Våra hotellägare blir ständigt förvånade, och ofta upprörda av de saker som gästerna ofta lämnar efter sig i sina hotellrum, med föremål från det vanliga till det som inte är lika vanligt.”

”Den varioationen av saker man hittar i hotellrum speglar det många orsakerna till besökarnas vistelse”

 

26 procent av hotellen skickade lyckligtvis tillbaka dessa objekt till gästerna, även om de inte var ombedd att göra det, medan 70 procents av gästerna kontakta dem för att begära att de skulle skickas tillbaka.

Historiens läxa är att om du tar med dig sexleksaker till ett hotell, se till att du lägger tillbaka den i din resväska i slutet av din vistelse!

Kondomvaruhuset.se finn bland annat några olika vibratorer och ringar att testa. Det finns även ett stort utbud av glidmedel som ni inte får missa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.