På frågan ”varför köpa kondomer online” skulle nog de allra flest svara att det är på grund ut av att det är så pinsamt att gå fram till kassan på t.ex ICA och säga att man skall ha ett paket RFSU Profil också. Är det så att man skall in på t.ex ICA för att enbart köpa kondomer för att man måste så slutar det väl oftast med att man köper något litet först (t.ex tuggummi, tändare etc) och sen lite försynt ”ah just det jag tar ett paket Profil också” och stirrar ner i golvet för att undvika blicken på den söta kassörskan eller har du redan varit så smart att du medvetet gjort valet att handla av den andra kassörskan som råkade vara Ingrid 60 år för att det på något sätt är lite mindre pinsamt? Känner du igen dig?

Genom att köpa kondomer på nätet så slipper du detta pinsamma momentet och du kan diskret och anonymt beställa dina kondomer. Men det är inte enbart därför som det är otroligt praktiskt och smart att handla dina kondomer på nätet!

Du har framför allt ett otroligt mycket större urval av kondomer och glidmedel än vad t.ex apoteket eller ICA kan erbjuda vilket gör det enklare att hitta just ”den” kondomen som är perfekt för dig. Kondomvaruhuset.se har en bit över 200 olika typer av kondomer och sortimentet växer hela tiden. Sen har du även möjligheten att köpa kondomer styckvis för att testa lite olika kondomer för att till slut hitta rätt istället för att behöva köpa hela dyra konsumentförpackningar på Apoteket.

En annan fördel är att det är billigt! Är du frekvent användare av kondomer så finns det ett stort utbud av storpack på kondomerKondomvaruhusets sida. Vad sägs om ett 144 pack Adore Ribbed för endast 199 kr? Det är billigt det 🙂

Ta ett besök hos Kondomvaruhuset.se och köp dina kondomer online! Dessutom erbjuder Kondomvaruhuset nya kunder att köpa 10 kondomer för endast 1 kr!

Leave a Reply

Your email address will not be published.