Som om spänningen av ett vibrerande nöje och en nästan säker orgasm inte var tillräckligt, nu har en ny sexleksak skapats med vin och chokladälskare i åtanke.

Svenska företaget Lelo har avslöjat en ny sexleksak som har en doft av världens 2 favorit aphrodisiacs: Bordeaux och Chocklad.

Leksaken har skapats för att lägga till ett extra element till en sådan intim produkt, med hjälp av vetenskap i ett försök att påverka en persons humör när de använder den.

Choklad ses som en afrodisiakum eftersom kakaobönor innehåller nivåer av tryptofan, vilket finns i serotonin. Detta är en hjärnkemikalie som är involverad i de processer som leder till sexuell upphetsning.

Tillsatsen av doften till utformningen av Lily 2-leksaken syftar till att stimulera så många sinnen som möjligt samt öka glädje under användning.

Själva leksaken innehåller åtta olika stimuleringsinställningar, vilket ger fyra timmars vibrationer när de är helt laddade. Den kan användas ensam såväl som under samlag med en partner.

För de som är oroliga för att doften kommer att påverka dina privata områden är doften faktiskt inuti leksaken och det kommer inte att sprioda doften på huden eller de känsliga områden på något sätt. Under inga omständigheter kommer doften att komma i kontakt med kroppen under användning.

Det innebär att du kan njuta av den härliga doften av rött vin och choklad samtidigt som du njuter av den vibration som passar dig bäst.

Liksom denna vinnande doftkombination kommer Lily 2-leksaken också i två andra dofter som är utformade för att lägga till ett annat element i sovrummet.

Du kan också välja mellan lavendel och Manuka honung – med lavendel som är känd för att öka blodflödet till vissa områden – och ros och blåregn.

De tillsatta dofterna höjer priset lite. Men det är ju inga kalorier, vilket är ett stort plus.

Kondomvaruhuset.se kan du köpa de nya utvecklade kondomerna Lelo hex!

Ha en trevlig helg allihopa och kom ihåg att skydda er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.