Pasante Warming Sensation

När mörkret börjat falla och kylan är ett faktum så tar vi alla de varma stunder vi kan få, som att dricka en varm choklad, att mysa under filten eller en kondom med värmande glidmedel.

Vi vill tacka Arvid Liljegren och sammarbetet med Lustfyllt.se som tagit fram denna recension.

Jag älskar förpackningen till Pasante Warming Sensation! Förpackningens färger som skiftar i gult och orange får mig att längta iväg till en varm sandstrand där jag kan sitta och se himlen brinna under solnedgången. Surfkänsla? Förutom Pasantes logotyp står det också ”warming” med stora fina bokstäver över förpackningens framsida, vilket gör innehållet väldigt tydligt. På baksidan återfinns bäst-före-datumet.

Själva kondomen är inget märkvärdigt att se på. Den ser ut som de flesta andra kondomer och håller ungefär samma mått och tjocklek. Formen är rak med små räfflor runt kondomkroppen och doftar precis som man förväntar sig av en kondom.

Eftersom kondomen är ihoprullad med glidmedel appliceras medlet på både bäraren och sexpartnern vid användning. Det finns både plus och minus med detta. Det stora pluset är med kondomer som Pasante Warming Sensation, då båda kan njuta av den värmande effekten från glidmedlet. Det negativa är att glidmedlet finns mellan kondomen och killens stånd, vilket får kondomen att glida omkring under sexet även om passformen är perfekt för killens storlek.

Hur känns den värmande sensationen då?
Tillför den något till sexet eller är det bara en gimmick för att kränga kondomer till vänster och höger? Jo, visst känns den värmande känslan! Jag vet dock inte om jag skulle kalla den för värmande precis. Pasante Warming Sensation gav min hud en känsla som kan liknas med känslan man får av liniment fast extremt mycket svagare (tack gode gud för det).
Huden känns på något vis mer blottad, barare, och därför mer känslig för all typ av beröring.

Lägger man något kallt mot huden är känslan definitivt ännu mer kallt och tvärt om med något värmande, som en tunga till exempel. Sensationen var ett fint inslag, helt i min smak. Jag bad min partner att gnida sitt stånd (med kondomen på) mot min klitoris vilket gav en väldigt skön effekt, nästan smärtsamt skön! Min partner njöt i fulla drag han med och berättade också att den värmande känslan från kondomens glidmedel gjorde det lättare för honom att hålla ut lite längre. Den ribbade modellen på kondomen ger jag dock inget för. Jag kände inte av ribborna under sexet, men det kanske du kommer göra?


En kondom med värmande glidmedel

Pasante rekommenderar inte att man använder Pasante Warming Sensation under analsex eftersom glidmedlets effekt då kan kännas lite väl mycket!

Pasante Warming Sensation är faktiskt en väldigt het kondom, både på utsidan och insidan av förpackningen.

Pasante Warming Sensation finns självklart att köpa hos oss på Kondomvaruhuset.se till bra priser och diskret frakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.