Recension av EXS Smiley Face – Kondomer
80%80

”EXS Smiley Face – den diskret odiskreta kondomen”

Vår kondompanel är igång igen. Denna gång har de testat EXS Smiley Face och detta är vad vår testpanel från Lustfyllt anser om denna kondom:

Det som slår en när man först möts av kondomen EXS Smiley Face är den underbara förpackningen! En stor leende smiley möter en och efter det känns allt i världen lite bättre och lite roligare.

EXS Smiley Face är en klassisk glidmedelbehandlad kondom med rak passform som passar de flesta användare – inget att klaga på här! Glidmedlet är silikonbasserat vilket innebär att EXS Smiley Face behåller sin glidande effekt längre än många andra kondomer. Fantastiskt tycker vi på Lustfyllt som ofta får läsarfrågor om hur man kan motverka den ”torra och sträva” känslan som kan uppstå när glidmedlet på kondomen torkar ut.

Det som utmärker EXS Smiley Face enligt oss är definitivt den underbara förpackningen. Den runda formen må göra förpackningen något större än andra ”traditionella” kondomförpackningar, men till ett mycket bra ”pris”. De fem olikfärgade simelyfacen som klär omslaget gör denna kondomen till något som faktiskt kan ligga framme i hemmet utan att väcka någon större uppsyn. Tankarna vandrar inte till sex när man ser förpackningen, vilket kan vara en bra effekt om man vill ställa fram ett par i en ”publik” miljö. I vår mening kan detta vara den ultimata kondomen för skolsköterskor och andra professionella att dela ut till osäkra ungdomar – det hade förmodligen underlättat!

Gör som oss på Lustfyllt och beställ hem ett par EXS Smiley Face kondomer med en gång och låt dem sedan pryda en vacker glasskål någonstans i hemmet för att visa vilken framåtsträvande, sexuell och skön typ du är!

EXS Smiley Face kondomen köper Ni självklart från Komdomvaruhuset.se och kostar från 7 kr per styck eller varför inte slå till med 12 stycken för endast 59 kr. Klicka här så kommer Ni direkt till produktsidan.

Vill du bli en kondomtestare? Läs mer här!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.