Recension av Love Light Technosex – Kondomer
91%91

”Vid första anblick ser inte kondomen Technosex ut att vara mycket för världen, men oj vad den överraskar under sexet!”

Första kondomen att testas av vår kondompanel är alltså Love Light Technosex. Så här tycker vår panel från Lustfyllt om denna kondom:

Själva förpackningen till Technosex är i ärlighetens namn rätt gräslig. Den ser ut att vara hämtad direkt från 90-talet med sin svarta och neongröna design, logotypen på förpackningens framsida är som körsbäret på 90-talsglassen.

Baksidan av förpackningen är transparent, vilket gör att man kan ”aktivera” denna självlysande kondom utan att ta ur den från förpackningen. Just det – självlysande kondom! Technosex unika funktion är varken form eller smak, inte heller knottror eller ribbor. Istället lyser den som en lightsaber från Starwars när man aktiverat det självlysande materialet under en lampa i 30 sekunder, vilket är en uppiggande funktion om man vill krydda sexet med något speciellt för en mörk kväll.

Man underskattar lätt denna självlysande funktion, hur stor skillnad kan den egentligen göra under själva sexet? Faktum är att det är en väldigt spännande detalj om man älskar i ett mörkt sovrum.

Både vaginalt- och oralt sex får en extra visuell kick av den lysande gröna färgen. Som alla självlysande material avtar skenet efter en stund, men Technosex lyser klart i flera minuter innan den återgår till ett mer ”glödande” sken.

Passformen på Technosex är fantastisk och sitter bättre på plats än någon annan kondom jag testat tidigare – och jag har testat min beskärda del av kondomer! Technosex är inte glidmedelsbehandlad, vilket jag tror bidrar till att den håller sig på plats oavsett hur vilt man älskar med sin partner. Har man en redo partner eller en liten tub med glidmedel i lådan bredvid sängen saknar man inte glidmedelsbehandlingen ett dugg!

Vi rekommenderar verkligen Technosex till par som behöver en extra visuell kick i sovrummet. Den lysande profilen och oslagbara passformen kommer ge både dig och din partner ett ligg utöver det vanliga!

Love Light Technosex kondomen köper Ni självklart från Komdomvaruhuset.se och kostar från 12 kr per styck eller varför inte slå till med 12 stycken för endast 119 kr. Klicka här så kommer Ni direkt till produktsidan.

Vill du bli en kondomtestare? Läs mer här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.