Hälften av amerikanerna tror att ha sex med robotar kommer att vara vanliga inom 50 år, enligt en ny omröstning.

En YouGov undersökning fann att 49 procent av amerikanska vuxna tror att sexbots kommer att användas som en vanlig tidsfördriv år 2067.

Det kan låta som någonting utav en science fiction-film, men det finns ett antal start-ups som redan har producerat prototyper och till och med lanserade modeller. Emellertid är tanken på att bli intim med en bit maskineri fortfarande ganska otrolig för många.

Nästan en fjärdedel av de amerikanska männen som blev tillfrågade (24 procent) sa att de skulle överväga att ha sex med en robot om det var möjligt. I jämförelse är bara nio procent av kvinnorna intresserade av att faktiskt vara intim med en sexrobot.

Att ha sex med ett livlöst objekt kan dock röra upp många frågor.

YouGov-undersökningen fann att endast 14 procent av amerikanska vuxna skulle betrakta sex med en robot för att vara samlag, medan en tredjedel tyckte att det var mer som onani.

Men det finns en större fråga för robotälskare som är i relationer, är det otrohet? Precis under en tredjedel av de svarande (32 procent) tror att det är det, medan ett liknande antal (33 procent) hävdade att det inte skulle vara.

Tills sexiga robotar slår igneom på marknaden är det viktigt att du har säkert sex med dina medmänniskor. Kondomer är det bästa sättet att förhindra spridning av könssjukdomar och försäkra att ingenting förstör din intimitet.

Det finns också ett antal andra sätt att få mer roligt in i sovrummet om du vill krydda det lite, utan att behöva bygga din egen robot.

Kondomvaruhuset.se hittar du ett stort utbud på bla kondomer, glidmedel och även andra roliga saker under fliken Stimulering

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.