Sveriges bästa kondom 2017!

I samarbete med podden ”Alla Våra Ligg” så fick deras lyssnare testa och utse Sveriges bästa Kondom 2017!

Det blev ganska jämt mellan 2 kondomer som fick exakt lika många poäng. Så vinnarna av Sveriges Bästa Kondom 2017 blev Mates Skyn och EXS Air Thin. De var även de 2 tunnaste kondomerna som var med i testet så tjockleken verkar ha haft betydelse eller som en testare skrev: Skyn, nästan lika bra som utan! Även kondomen Pasante Infinity Delay fick höga poäng och kom precis bakom de två vinnarna på en tredje plats.

Vinnaren av tävlingen blev en tjej som heter Elin som hade just Pasante Infinity Delay som sin favorit och hennes motivering för denna kondom löd:

”Pasante infinity är vad vi anser Sveriges bästa kondom! Den är väldigt tunn och känns len. Den var smidig att rulla på och satt bra på plats under hela tiden. Infinity smakade dessutom bra och kändes som att köra utan vilket är mångas anledning till att man inte använder kondom över huvudtaget. Så vi kan starkt rekommendera den här kondomen till dom som tycker att kondomer i vanliga fall är i vägen och tar bort känsla.”

Gör som Elin och alla andra som var med att utse Sveriges bästa kondom 2017 med kondomvaruhuset.se i ett tidigare avsnitt. Testa olika kondomer för att hitta just den som passar dig. Elin och hennes partner testade 10 olika kondomer och fick upp ögonen för nya och bättre kondomer. Elin säger att de nu upplever deras sexliv helt annorlunda. Vi njuter mer och har blivit bättre på att använda kondom eftersom att det blivit kul att testa nya.

Gå in på kondomvaruhuset.se och välj dina favoriter att testa. Finns över 200 modeller att prova. Just nu så får alla 20% rabatt när ni skriver in rabattkoden: kondomvaruhuset20

Leave a Reply

Your email address will not be published.