Om du är övertygad om att det inte är lika skönt att använda kondom som att va utan, kan det vara dags för dig att testa en annan kådis.

En studie kom fram till att sexuell njutning ökade när männen sa att de var nöjda med hur deras kondom satt.

Här är fyra kondomer som känns som om de knappt finns där och garanterar njutning för både dig och din partner:

 

1. EXS Air Thin

EXS Air Thin revolutionerar kondommarknaden när LTC Healthcare lyckades tillverka en av de tunnaste latexkondomerna i världen med 0,045 mm tjocklek tack vare toppmodern teknologi som sträcker latexmaterialet maximalt samtidigt som dess naturliga styrka bevaras. Resultatet är EXS Air Thin: en ultratunn kondom som ger oöverträffad känsla och känslighet.

Köp den här: https://www.kondomvaruhuset.se/exs-air-thin.html

 

2. LifeStyles Skyn

Allergisk mot latex? Inget problem. LifeStyles ’Skyn-modell är gjord av ett non-latexmaterial som heter polyisopren. Den är lika stark som latex och lika känslig som en ultra-tunn kondom. Det långvariga glidmedlet innebär längre och bekvämare sex för båda. Det finns en hel olika att välja emellan.

Köp dem här: https://www.kondomvaruhuset.se/kondomer/skyn.html#page=1

 

3. RFSU True Feeling 

RFSU True Feeling är sensationellt tunna kondomer som ger en optimal hudnära naturlig och skön känsla – nästan som utan. Kondomerna är luktfria och lika säkra som alla andra RFSU-kondomer. Kondomen har rak passform, är lätta att rulla på, glidmedelsbehandlad och har behållare.

Köp den här: https://www.kondomvaruhuset.se/rfsu-true-feeling.html

 

4. LELO HEX

Fullkomligt slät på utsidan, strukturerad på insidan; den hexagonala ytan inuti böjs och sträcks för säker passform för de allra flesta

Varje LELO HEX kondom är uppbyggd av 350 separata hexagoner, och kondomens yta anpassar sig och modellerar sig efter användarens unika form.

HEX™ är unik på så sätt att den kombinerar ett 0,055 mm HEX™-nät med ultratunn latex på 0,045 mm för en kombination av tunnhet och styrka.

Eftersom det här nätet ligger på insidan och inte på utsidan, hjälper HEX™ dig och din partner att njuta av varandra fullt ut, och dessutom under trygga former.

Köp den här: https://www.kondomvaruhuset.se/kondomer-online/kondom-typer/tunna-kondomer/lelo-hex.html

 

 

Ser du inte den perfekta matchen för dig? Hitta vilken kondom som är bäst för dig på  Kondomvaruhuset.Se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.