Vi kan alla vara skyldiga till att saker bli lite vardagliga i sovrummet ibland, men det verkar som om den yngre generationen skulle kunna lära oss en sak eller två.

Enligt ny forskning engagerar sig unga människor i fler sexuella metoder än någonsin tidigare.

 

Genom att titta på siffror från en nationell Sex Survey fann de att mer än en av tio tonåringar hade provat analsex innan 18 års ålder, medan tre av tio mellan 22 och 24 år kunde säga detsamma.

Inte helt överraskande så är vaginal och oral-sex de vanligaste typerna av intim aktivitet mellan unga män och kvinnor och den genomsnittliga åldern som människor börjar ha sex har inte förändrats mycket under årtiondena.

 

Publicerad i Journal of Adolescent Health, går studien inte så långt som att förklara varför människor blivit mer experimentella i sina sexliv, man kan bara spekulera.

Många tror att det är för att samhället blir mindre dömande, vilket gör aktiviteter som en gång var stor tabu mer acceptabelt att prova i sovrummet.

Det är också troligt att det är en inverkan av den digitala revolutionen, med internet och sociala medier som gör människor mer medvetna om vad andra gör i sina privatliv.

 

Oavsett om du vill hålla dig till samma gamla moves eller är villig att prova något nytt, är det viktigt att du utövar säkert sex.

Kondomer är fortfarande ett av de bästa sätten att skydda dig själv – och din partner – mot sexuellt överförbara sjukdomar och oönskade graviditeter.

Det finns också ett brett sortiment av sexleksaker och vibratorer på marknaden om du vill ha något att krydda till det med i sovrummet.

Oavsett för honom eller henne finns det en mängd olika alternativ beroende på dina önskemål och hur vild du vill vara!

Kika in på Kondomvaruhuset.se för att hitta dina favoriter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.