Knipkulorna från Rianne S på bilden finns att köpa Här

 

Sexleksakernas popularitet har ökat enormt under de senaste decennierna, eftersom människor väljer att överge tabun i samband med användandet av dem.

 

Om sexleksaker inte är en nyhet för dig så är det troligt att du redan har en favorit. Oavsett om du väljer en klassisk vibrator eller något lite mer spicy, finns det något där ute som passar din smak och när du hittar den, kommer du sannolikt att hålla fast vid samma.

 

Vad som lockar oss till sexleksaker lika väl som partners är vanligtvis våra personliga preferenser. Vi har alla våra egna kriterier när det gäller att göra ett nytt köp – oavsett om det gäller saker som används i sovrummet eller inte.

 

Men har du någonsin undrat vad andra väljer?

FEMAIL har kommit fram till att ganska enkla knipulor eller Geishakulor är en av de mest populära sexleksakerna på marknaden, vilket till stor del hänför sig till framgången med filmerna från  50 Shades of Gray.

 

FEMAIL pratade med sex- och relationsexpert Dr Nikki Goldstein om varför sexleksaker kan vara hemligheten till ett lyckligare och hälsosammare sexliv.

 

Hon förklarade att produkter som knipkulor kan vara ett bra sätt för kvinnor att förbättra musklerna i bäckenbotten, vilket kan vara ett speciellt problem efter att ha fått barn. Det kan också hjälpa kvinnor som upplever inkontinens problem som är vanligt och normalt för kvinnor i äldre ålder.

 

”En extra bonus är att det kan göra orgasmer ännu mer intensiva,” berättade Goldstein för FEMAIL.

”När vi får orgasmer behöver vi blodflöde, vilket gör oss mer känsliga. Ju mer vi kan träna muskeln, ju mer blodflöde får vi i det området, och om du gör knipövningar gör det känslan mer intensiv.”

 

Redan nu du köpa knipkulor från Kondomvaruhuset.se tillsammans med massa andra nyheter! 

Glöm inte att köpa med ditt favorit glidmedel eller varför inte tesat ett nytt!

 

 

Använd koden VÅR18  för 20% rabatt på alla produkter i kategorin ”övrigt

Rabatten är giltlig till 31/5-18

Leave a Reply

Your email address will not be published.