Om du vill känna dig mer produktiv under din arbetsdag behöver du inte börja dagen med kaffe, börja istället morgonen med sex.

Det är upptäckten av en ny undersökning av siten Mattress Advisor, som frågade nästan 1 000 av sina samarbetsvilliga webbanvändare om deras morgonvanor och hur de tenderar att känna under sin arbetsdag.

Varje person frågades om den ordning i vilket de gör saker som duscha, dricka kaffe och ha sex (om de gör dem alls) och sedan ombads att skriva loggar om hur mycket arbete de kände att de skulle få gjort när de kom till sitt kontor.

En rad olika morgonrutiner observerades, bland annat att ta hand om husdjur, klämma in träning (nu är det engagemang) och njuta av en frukost.

En hel del, alltså 53 procent av männen och 45 procent av kvinnorna rapporterade att den morgonen de haft samlag gjorde dem mer produktiva hela dagen. Endast sju och tolv procent av männen respektive kvinnorna sade att de var intima vid den tiden då de gjorde dem mindre effektiva.

Studien fann också att män var villiga att ge upp ungefär 42 minuters sömn för morgonsex, medan kvinnor bara ville ge upp en halvtimme sömn.

Under tiden tenderade personerna som använde sociala medier eller kontrollerade sina e-postmeddelanden på morgonen att känna sig mindre produktiva och kunna koncentrera sig mindre på sin att göra-lista, vilket tyder på att en telefon är en distraktion snarare än ett verktyg för ökad produktivitet.

Denna förbättrade fokus efter morgonsex hänfördes till de positiva effekterna av könshormoner som dopamin kurer runt kroppen, liksom den kända minskningen i stressnivåer som samlag kan resultera i.

I huvudsak eliminerar du dina bekymmer och låter dig koncentrera dig på vad som är viktigt – vad kan man inte älska med det?

Kanske kan det vara dags att börja lägga fram arbetskläder eller göra frukost kvällen innan för att hinna med en liten intim stund med din partner innan jobbet.

Och om du behöver glidmedel för att få dig i stämningen strax efter att ha vaknat, hittar du en rad produkter på Kondomvaruhuset.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.